Predator: The Quietus Suomalaiset Elokuvat Ilmaiseksi Netissä


Predator: The Quietus 1988, Elokuva onnistuu lumoavana elokuvamateriaalina rikkaan tarinan ansiosta, joka on täynnä käänteitä, joita et näe tulossa, erinomainen kamera työtä, loistava ohjaavaa erinomainen pukusuunnittelu, ja unohtumattomia esityksiä ensemble cast. En paljasta mitä tarina on, sillä se on jotain, mitä sinun täytyy nähdä itsellesi, mutta ottakaa minun sanani sille, se kannattaa katsella.

Jos rakastat vanhoja vanhanaikaisia elokuvateattereita, tämä on yksi, joka sinun täytyy nähdä.

Monen kuukauden lukemisen tämän elokuvan jälkeen, katsella kuvia elokuvasta, ja muita eri tehtäviä, joihin minun vakava tarve nähdä tämän elokuvan, Lopulta sain kopion siitä. Leikkipainiketta painettiin, valot olivat pois päältä ja olin valmis katselemaan. Jopa avaamisesta kohtaus jätti minut kunnioitusta johtuu kauniita yksityiskohtia otettu jokaisen palan tämän elokuvan. Ehdottomasti hämmästyttävää.

Lopussa, voimakkaiden tunteiden, syvällinen eroottisuus ja älykäs tarina elokuvassa, johon kuuluu erinomaisia näyttelijöitä ja näyttelijöitä ja jonka ohjaa yksi maailman parhaista ohjaajista, tekee tästä yhden parhaimmista kauden draamoista, joita on koskaan tehty elokuvateatterissa. Ei vain genren fanit rakastavat tätä elokuvaa, mutta kaikki aikuiset, joilla on aidosti kiinnostunut elokuvista, pitäisivät tämän nykyajan mestariteoksen.

Predator: The Quietus Lataa Elokuvia Netistä.


Yksi asia on puututtava, elokuva on melko selvä. He eivät koskaan tuntea olonsa orvoksi, ja he eivät ole siellä vain sen itsensä vuoksi. Suhde merkkien ja fyysinen esitys se on kiinteä osa kalvoa. Se on elokuva intohimosta, väärinkäytöstä, mustasukkaisuutta, pettämistä ja petosta, mutta ennen kaikkea, se on epätyypillinen rakkaustarina, joka tekee yhden rakkauden ja vihan päähenkilöt samanaikaisesti. Se on alkuperäinen ja rohkea taideteos, joka pysyy katsojien kanssa kauan sen jälkeen, kun se on valmis.


Predator: The Quietus suoratoisto elokuvat - data
  • Video : 1080p-720p-1080i BRRip 1280×720-1920×1080-1440×1080.
  • Tunnisteet : Kauhu
  • Kieli : Finnish-Englanti
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, HU, KV, NM, NR, VQ, KQ, BC, MM, EF, DJ.
  • Pituus : 2h 46 min.
  • Yhteensä Lataa : 6768
  • Kokonaismäärä : 6565
  • Tiedote : 1988.
  • Videotyyppi : AVCHD,RM,m4v,FLV,f4b,.mp2.
  • IMDB Rating : 8.5/10 (57463 votes).
  • Tiedoston Koko : 420 MB.


  • En muista, milloin viimeksi katselin elokuvaa, joka kuivattiin täysin minut juoni. Aika lensi, ja kun se tapahtui En vaan istui kunnioitusta. Miten tämä elokuva kuvaa ihmisen Degeneroituneisuuden ahneus, myötätunto ja rakkaus on vain mindbogglingly nero.

    Tämä muistutti minua siitä, miten hyviä elokuvia voi olla. No nonsense, jut puhdas raaka tarina kerrottavanaan.

    Predator: The Quietus Elokuvia Verkossa


    Valu elokuva on täydellinen. Melodraattiset esitykset ovat täydellisiä. Elokuvataide, tuotannon suunnitteluun ja pisteet ovat täydellisiä. Suunta on täydellinen. Jokainen kuva, jokainen liike kameran, jokainen suorituskyky tuntuu täydellisesti kalibroitu mahdollisimman tehokkaasti.

    Kommentit